2016. május 24., kedd

A visszatérés

Kedves olvasóim!

Sokat gondolkodtam, ötleteltem, és arra a döntésre jutottam, hogy ha lenne rá igény, belekezdenék egy új blog írásába!
Természetesen nem fanfiction lenne, hanem egy teljesen új, kitalált történet.
Nagyon várom Tőletek a visszajelzéseket, kíváncsi vagyok, hogy ki maradt itt velem, ki az, aki továbbra is támogatna az írásban!
Annyira jó emlékek fűznek engem az íráshoz, ehhez a bloghoz, Hozzátok, hogy ha nem is ezen a szálon folytatnám az írást, szívesen kipróbálnám magam valami újban is, aminek Ti is a részesei lennétek.
Nyugodtan írhattok facebookon, itt is kommentben, hogy milyen témájú blogot olvasnátok szívesen, de ha páran összegyűltök, és reagáltok, akkor felteszek egy kérdőívet és lehet majd szavazni is, hogy milyen témában olvasnátok szívesen!

És hogy mi történt velem mostanában?
Leérettségiztem. Felvettek a főiskolára (vagyis nyártól egyetem lesz, gondolom így már nem rejtély, hogy melyik intézményről van szó). Jelenleg a második vizsgaidőszakomat élem, és lassan vége az első évemnek. Úgy érzem sokkal több tapasztalattal rendelkezem, és nagyon élvezem most az életet, úgy, ahogy van.
Remélem minden rendben van Veletek is! :)

Nem szeretném hosszúra nyújtani a bejegyzést, így összefoglalva csak annyit szeretnék kérni, hogy ha igényt tartasz egy általam írt, új blogra, akkor jelezd, valamint ha van valami olyan ötleted, amit véleményed szerint hiba lenne kihagyni egy új blog alap sztorijából, írd meg nekem!

Köszönöm, további szép napot kívánok Nektek!
Puszi: Dalmi

1 megjegyzés:

  1. Sziasztok! :)

    Bocsánat megcsúsztam!! :(

    Nagyon jó ötletnek tartom és szívesen olvasnám!! :) Dalmi ,Te remek írónő vagy és szerintem ezzel is foglalkoznod kéne!!! :) ;) Sok sikert az Egyetemhez és Kívánom ,hogy mindig légy Boldog!! :) Puszi :* Pali :)

    VálaszTörlés